Piirustusaiheemme oli vapaa, ja putkahtipa sinne muutama piparkakkutalokin. Vaikka on vasta lokakuun puoliväli, niin ajatukset olivat jo joulussa ja sen tunnelmissa. Siitä kertookin ruskea mökki koristeineen ja sokerikuuset, joiden makeus korostuu suklaista taivasta vasten.

 

989672.jpg

 

989673.jpg

 

989678.jpg

 

                                                                                                                     

 

Kädet olivat myös inspiraation lähteenä. Kädet ovatkin näkyvä osa Sinua – et peitä niitä vaatteilla, paitsi talvella ulkona. Pääsääntöisesti kädet ovat esillä koko ajan. Tiesitkö, että kädet ovat osa persoonallisuutta, ja ne kertovat paljon eletystä elämästä ja elintavoista. Ne viestivät Sinusta enemmän kuin ehkä tulet ajatelleeksi!

 

989675.jpg

 

989683.jpg

 

                                                                                                                          

 

Kaiken väriset ja kokoiset kissat leikkivät mielellään, varsinkin nuorina, mutta harjoittelevat aikuisinakin leikkimällä saalistusta. Kissa on siisti eläin, se pitää itsensä puhtaana nuolemalla turkkinsa. Tyytyväisenä kissa kehrää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

989674.jpg

 

989687.jpg

 

                                                                                                                            

 

Dinosaurus on liskoa muistuttava eläin, joita on erivärisiä, -näköisiä ja -kokoisia. Tämä vihreä dinosaurus pitää autojen rouskuttelusta. Mahtaakohan mennä vatsa sekaisin?

 

989676.jpg

 

                                                                                                                          

 

Urheiluauto on autotyyppi, joka on suunniteltu "urheilulliseksi". Tämä auto on todella urheilullinen, josta kertoo myös auton menevä väritys. Tässä autossa on varmasti tehokas moottori, joka ei muuten ole välttämätöntä, sillä suurien tehojen lisäksi olennaista on myös auton kokonaisvaltainen dynaaminen käytös ja alustan sekä jarrujen sovittaminen moottorin ominaisuuksiin sopivaksi. Tässä autossa on varmasti näitä kaikkea. Toivottavasti tämä upea auto ei kuulu edellisen dinosauruksen ruokalistalle. 

 

989684.jpg

 

                                                                                                                        

 

Metsä on elinympäristö, biotooppi, joka koostuu pitkistä yleensä puurunkoisista kasveista, joiden latvuskerros muodostaa melko yhtenäisen peitteen ja joiden seassa esiintyy lyhyempiä kasveja muodostaen alempia kerroksia. Metsä tarjoaa myös monelle isolle ja pienelle vipeltäjälle asuinpaikkoja. Keitähän täällä metsässä mahtaa asua?

 

989681.jpg

 

"Me ainakin", vastaavat kaksi iloista ja hyvin muodostunutta peikkoa. Tiesittekö, että Viron kielessä sanan peikko vastine peikmees tarkoittaa sulhasta?

 

989679.jpg

 

989685.jpg

 

                                                                                     

 

989690.jpg

 

Pääkallo on selkärankaisten aivoja suojaava luinen tai rustoinen kuori. Useimmiten pääkallossa on silmäkuopat silmämunia varten ja reiät sieraimille. Pääkallo on monien mielestä näyttävin osa ihmisen luurankoa, sillä siihen kuuluvat ihmisten välisessä viestinnässä tärkeät kasvot. Minkähänlaiset kasvot tällä pääkallolla on? Runsaiden värien käytöstä päätellen, varmaankin hyvin iloiset ja ilmeikkäät.