Heipä hei pitkästä aikaa. Tammikuun ensimmäinen kerho on pidetty ja luovuus huipentui jälleen, mitä upeisiin töihin. Tässä on osa Fimo ja Kernit massoista tehtyjä avaimenperiä, magneetteja, kaulakoruja ja koristeita. Kaikki työt eivät halunneet kuvaan, joten tässä innokkaimmat.

Kuivalla ja poutaisella säällä etanoita ei yleensä näy missään. Heti sateen tullessa ne ryömivät esiin piilopaikoistaan. Nämä etanat viihtyvät mitä ilmeisemmin sisätiloissa, kiinnittyneenä rautaisiin juttuihin. Kerrotaan, että etanat raastavat karheilla kielillään pehmeitä kasvinosia ja syövät pyöreitä koloja vaikkapa kypsiin mansikoihin. Mistähän nämä etanat pitävät?

1236009.jpg
Etanojen tapaaminen.

Tämä koru ei ole mikään tahansa koru. Onhan siinä magneetti ja tarttuukin sutjakkaasti kiinni kaikkeen, mihin magneetti tarttuu. Toisaalta tällainen kaulakoru on varmasti kiva, mutta toisaalta voi tuottaa pientä harmiakin. Vaikkapa, kun pitäisi pukea takkia päälle, jää kiinni naulakkoon :)

1236010.jpg
Upea, värikäs riipus

Massat ovat siitä hauskoja, että niistä voi tehdä kaikenlaista, vaikkapa tällaiset hienot ja värikkäät avaimenperät. Noita kyllä kehtaa pitää avaimissa. Ei monella olekaan näin värikkäitä periä. Kuvassa on vielä yksi iso pallo, joka on tehty Das-massasta ja muutama paperihelmi. Kerhoväki toivottaa kaikille oikein hyvää uutta vuotta :)

1236013.jpg

 

Aiempaa askartelua

Kerhohuoneen hyllyssä on ollut viime vuonna tehtyjä esineitä. Tässä onkin hyvä tilaisuus esitellä ne vielä.

1235994.jpg
Das-massasta tehty taulu, jossa jokaiselle on tärkeä viesti :)

1235995.jpg
Lähimmäisen rakkaus, se on se tärkeä asia. Sydämet vain lentelee :)

1236014.jpg
Kevättä odotellessa: ...Kukkasilla kukkulat, sä Herra kaikki vyötät...

1235996.jpg
Tässä on hieno, tasainen pallo. Tämä voi olla vaikkapa paperipaino :)

1236015.jpg
Öhöm, kukahan tämä on tehnyt? Ohjaajakin halusi kokeilla :)

1236001.jpg
Kerhohuoneen hylly notkuu upeista kivimaalauksista

Syksyllä keräsimme ulkoa mieluisia kiviä tähän maalaustuokioon ja sieltähän syntyi vaikka mitä, möröstä maisemiin :)
Tässä on kunnon kivi ja niin upea maisema. Oikein jo haaveilee kesästä, kun tätä katsoo. Kivi on muuten aika iso, ei meinannut mahtua hyllyyn kunnolla. Näin sylissä se on kuvauksellisempi.

1235997.jpg


Mitähän vielä esittelisin. Niin, todellakin! Meidän oravat! Kaksi oravista oli rohkeita ja halusivat päästä kuvaan. Näihin me sitten kiinnitämme tarran jokaisesta kerhokerrasta. Hauskaa kerhoilua!

1235998.jpg 
Sininen orava. Huomatkaa hienot koristeet kädessä :)

1235999.jpg
Punainen orava ja ensimmäinen kerhokerta-tarra mallia 2008 :)

Mukavaa kerhoilua ja hauskaa tammikuuta.
Palaillaan taas uusilla jutuilla :) Mitähän ensikerralla?